house of five

house of five

Üvöltő farkas

2014. október 21. - danbrown

Nos, újra itt. Valószínű, hogy nem mindig fogok ilyen aktív lenni, de most még hat az újdonság varázsa. Ki tudja meddig.

Az üvöltő farkas egy szexuális pozíció. Ülsz a lyuk mellett és üvöltesz, mert nem teheted be. 6 kemény hétig. Nem mindenki tudja mire gondolok, mikor ezt leírom.Annak lehet sejtése a dologról, akinek a párja már szült :) Nem egyszerű a dolog. 6 hétig nincs szex. Már ha szerencsés vagy.Ha nem, akkor akár két hónap is elmehet úgy, hogy az asszony max csak lepippant. Vagy marad az anális szex, már ha a párotok engedi. Nem egyszerű időszak ez egy férfi életében. Ezzel persze nem szeretnék mártírt csinálni magunkból, csak hát nem könnyű elviselni. Valakinek könnyen megy, mert előtte is ilyen időintervallumban szexeltek, de ez meg az ő baja/bajuk. Alig várod leteljen a 6 hét és hajrá, már gerincre is vágod a nejed. Vagy ő téged, habitustól függően. De ez végül is mindegy, a végeredmény a lényeg. Legyen meghitt, romantikus, vagy ösztönös, állatias. Kinek mi jön be. Nekünk nem volt időnk várni a romantikára. Aztán innét fogva, kihasználtunk minden alkalmat napszaktól függetlenül, amikor a gyerekek éppen aludtak, vagy nem voltak otthon. A nagyszülők igazi kincsek. Ilyenkor jössz rá csak igazán, mennyire. Már azoknak a röpke perceknek is örülni fogsz, amik jutnak nektek egy kis szórakozásra. Buliba mész, iszogatsz, de már azon jár az agyad, hogy másnap ott lesz a gyerek, játszani kel vele és ha nagyon beiszol, rohadt szar napod lesz.

Összegezve: a szülés utáni 6 hét elég kemény de ki lehet bírni. Aki meg ilyenkor félrekefél, annak rohadjon le a farka.

Viszlát

 

A bejegyzés trackback címe:

https://houseoffive.blog.hu/api/trackback/id/tr996813737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása